SZC logo

Kecskeméti SZC

OM kód: 203041/002 | 6090 Kunszentmiklós, Apostol P. u. 2-6.

Intézmény logo

Kecskeméti SZC Virágh Gedeon Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Hírek

2024. jún. 2.


VG

  Pályaorientációs nap a Virághban

  A Kecskeméti SZC Virágh Gedeon Technikum 2024.05.23.-án, csütörtökön tartotta meg a pályaorientációs napot.

  Pályaorientációs nap a Virághban

  A továbbtanulás, pályaválasztási döntések meghozatalának támogatása az iskola kiemelt feladata, amely jelentősen befolyásolja az életpálya alakulását. A mindennapokban a pályaorientációs oktatási tevékenység az iskolai élet szerves részévé vált. Egész tanévben tervezetten kalauzoljuk végig diákjainkat a különböző programokon. A pályaorientációs nap keretében koncentráltan jelenik meg ez a tevékenységünk.

  A 2023/2024-es tanévben a meghívott előadók az alábbi területeket ismertették meg a diákokkal: Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság a rendőri hivatás bemutatása, Repülőtéri Rendőr Igazgatóság Határrendészeti osztály Szakértői alosztály feladatait, katasztrófavédelem és azon belül a tűzoltóság feladataival kapcsolatos tájékoztató, elsősegélynyújtás és a mentők feladatköre, Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztály előadása a fiatalok lehetőségeivel kapcsolatban, Kecskeméti Ágazati Képzőközpont tájékoztatása kereskedelem területen, Élber Kft és Acélember Kft hegesztőknek szóló cégismertetése a duális képzőhelyek képviseletében.

  Minden tájékoztató színvonalas volt, hasznos információkkal gazdagodtak tanulóink. Köszönjük szépen Mindenkinek, aki elfogadta a meghívásunkat!

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Kalocsai börtönben jártunk

  Kalocsai börtönben jártunk

  Az egybefüggő szakmai gyakorlat lezárásaként a 11.a rendészeti technikus osztály 2024.06.24.-én látogatást tett a Kalocsai Fegyház és Börtön BV Intézetben.

  2024. jún. 25.


  RG

  Diáknap a Virághban

  Diáknap a Virághban

  A Kecskeméti SZC Virágh Gedeon Technikum Diákönkormányzata Diáknapot szervezett 2024. június 13.-ára a Miklóssy János Sportközpontba. Remek időjárás és változatos programok várták a tanulókat.

  2024. jún. 20.


  VG

  Színek hete osztályok közötti kihívásunk a Virághban

  Színek hete osztályok közötti kihívásunk a Virághban

  A színek számtalan módon vannak jelen az életünkben. Szabad szemmel legalább 2000 különböző árnyalatot vagyunk képesek érzékelni. Mivel a világot leginkább a látásunkkal érzékeljük, a színek használatával jól ki tudjuk fejezni önmagunkat.

  2024. jún. 20.


  VG


  Partnereink

  SZC logo

  Kecskeméti SZC


  Kecskeméti SZC Virágh Gedeon Technikum

  6090 Kunszentmiklós, Apostol P. u. 2-6.

  Telefon: 76/550-180

  E-mail: viragh(kukac)kecskemetiszc.hu

  OM azonosító: 203041/002

  Felnőttképzési nyilvántartás száma: Fnysz: E-001288/2015


  2024Kecskeméti SZC Virágh Gedeon Technikum